Lifestyle

20% beweging

80% voeding

100% gedrag

Je elke dag uitgerust, fit, positief en gezond voelen. Dat wil toch iedereen? Helaas staat voor veel mensen het drukke leven in de weg van een gezonde levensstijl. Maar dagelijks bewegen houdt juist lichaam en geest gezond.

Wij weten dat het niet makkelijk is om je levensstijl aan te passen en om bepaalde patronen te doorbreken. Ook wij als team hebben ondervonden hoe zo een omslag in je leven kan zijn, en met succes!

20% bewegen

Bewegen geeft een fit en energiek gevoel en helpt bij het vergroten van de algehele belastbaarheid, verbeteren van de mobiliteit, kracht, stabiliteit botten, spieren en gewrichten. Verder zorgt het ook voor ontspanning en minder stres en een vergroting van het zelfvertrouwen.

 

80% voeding

Wij werken aan een juiste balans in eiwitten-koolhydraten-goede vetten, voldoende water en structurele eetmomenten. Met als doel een gevarieerd en uitgebalanceerd voedingspatroon

Het maakt niet uit of je doel afvallen, aankomen van spiermassa of meer energie is. Als je voeding uit balans is, dan is je lichaam ook uit balans. hierdoor kunnen er verschillende klachten optreden zoals bijvoorbeeld; over-of ondergewicht, snack-snaai behoefte, onrustig slapen, slechte spijsvertering, verminderde concentratie.

 

100% gedrag

Vaak weet je heel goed wat je zou moeten doen om je doel te behalen, maar lukt het niet om jezelf ertoe te zetten.

Bij 24Seven krijg je 1 op 1 coaching om jouw patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren. Wij fungeren als een stok achter de deur en hebben wekelijks een fysiek contact moment om jouw voortgang te evalueren.

Wij slepen je door de motivatiefase heen naar een blijvende levensstijl met levenslang resultaat.

Wij streven naar lange termijn resultaat, zonder terugvallen.
Geen kuur of dieet, maar een verandering in lifestyle.

Jouw doel behalen en behouden!

 

Ben je het diëten zat?