Ilonka Sloote

Leeftijd: 33

Sporten: Zaalvoetbal en Fitness

13 jaar lang heb ik verschillende sportlessen gegeven voor verschillende doelgroepen van peuters tot aan conditietraining voor 65+. De laatste jaren kreeg ik meer interesse in Bootcamp en Fitness en ben ik mij daarin gaan specialiseren. Daarnaast geef ik ook nog gedragstrainingen op scholen.

“Waarom doen we wat we doen?”

Het viel mij op dat ondanks dat mensen soms 3 a 4 x per week trainen, zij niet of nauwelijks resultaat behaalde. Dus ben ik op zoek gegaan naar een concept waarin ik mensen wel kan helpen naar dat gewenste resultaat.

Ons totaal concept bestaat uit 80% voeding, 20% beweging en 100% gedrag. In onze missie kun je hier meer over lezen.

Ik ben hier eerst zelf mee aan de slag gegaan om het te testen.

Na mijn zwangerschap was ik 77 kilo, waarvan ik zelf 5 kilo was afgevallen. Ik begon weer met lesgeven maar ik bleef maar hangen op 72 kilo. Ik kwam erachter dat ik veel te weinig en verkeerd at. Ik ben meer gaan eten en ook eten met betere voedingsstoffen, waardoor ik mijn gewicht heb teruggebracht naar 62 kilo!

Naast dat ik heel blij was met het gewichtsverlies, merkte ik dat ik ook veel meer energie had. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met mensen uit mijn directe omgeving en heb hun kunnen helpen. Per persoon verschilt het doel (gewichtsverlies, toename spiermassa of meer energie), maar allen blij met geweldige resultaten.

In 2018 zijn wij ons eigen bedrijf begonnen genaamd 24Seven. Inmiddels coachen wij met zijn allen honderden mensen naar een betere versie van zichzelf.