Elise Eudoxie

Leeftijd: 3o

Sporten: Fitness

Ik heb de training Trainer in Gezonde Voeding gedaan die werd georganiseerd door meerdere organisaties (waaronder ook het Voedingscentrum). Na het behalen van deze training mocht ik zelf training geven over Gezonde Voeding binnen kinderopvangorganisaties.

 

Ik heb zelf altijd geschommeld met mijn gewicht. Voeding was hierin het voornaamste probleem. Toen ik na mijn eerste zwangerschap ook het basketballen niet meer kon oppakken, werd het erger. Ik kreeg de zwangerschapskilo’s er niet af en anderhalf jaar later werd ik opnieuw zwanger en ook daar bleven de zwangerschapskilo’s zitten.

Ik besloot mij toen meer te verdiepen in voeding. Ik heb de training Trainer in Gezonde Voeding gedaan die werd georganiseerd door meerdere organisaties (waaronder ook het Voedingscentrum). Na het behalen van deze training mocht ik zelf training geven over Gezonde Voeding binnen kinderopvangorganisaties.

Een jaar geleden kwam ik in contact met Ilonka Sloote en zij vertelde me over het concept van 24Seven. Ik had een moeilijke start, maar ben met haar door dit traject heen gekomen, en met een super resultaat! Ik ben 10 kilo blijvend afgevallen! Maar dat is maar een klein onderdeel van mijn resultaat.. Ik voel mij veel fitter, veel minder moe, lekkerder in mijn vel en in mijn omgeving heb ik al tal van mensen kunnen helpen naar de beste versie van zichzelf.

Ik ben gedreven meerdere mensen te helpen naar een nieuwe lifestyle, waarin je eigen doel (afvallen, vitaler worden, spiermassa opbouwen) centraal staat.