90 dagen challenge

Samen met jouw persoonlijke coach

Onze 90 dagen challenge start altijd met een fitcheck. Tijdens deze fitcheck meten we je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI, vochtgehalte, botmassa en nog meer. Samen met jouw coach bespreek je de verbeterpunten en stellen jullie samen doelen vast. Samen gaan jullie 90 dagen lang aan de slag met het behalen van deze doelen!

Coaching bij voeding?

Jouw lichaam heeft dagelijks verschillende voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen functioneren. Die krijg je binnen door zo gevarieerd mogelijk te eten. Wij leren jou de juiste balans te vinden tussen koolhydraten, eiwitten en (goede) vetten.

Je krijgt begeleiding in het maken van de juiste keuzen wat betreft voeding. Je leert oude patronen te doorbreken en die te vervangen door nieuwe gewoontes. Daarnaast leer je omgaan met stress, uitdagende situaties en verleidingen.

90 dagen challenge

Gegarandeerd succes, niet goed geld terug!

3 maanden traject voor €145 p/m

R

Persoonlijke coach

Tijdens jouw 90 dagen challenge word je begeleid door een persoonlijke coach. Samen met jouw coach stel je realistische en haalbare doelen op, waar je in die 90 dagen naar toe gaat werken.

R

Wekelijks wegen en meten

Elke week kom je langs bij jouw coach om te wegen en meten. Jouw coach houdt jouw voortgang bij en stuurt aan waar nodig.

R

Aanvullende voeding

Tijdens de 90 dagen challenge gebruiken wij aanvullende voeding van Herbalife. Je ontvangt een shake met 25 vitaminen en mineralen die nodig zijn voor jouw dagelijkse behoefte met 2 aanvullende producten.

R

Kennis over voeding

In de 90 dagen challenge krijg je meer kennis en inzicht over voeding en hoe dat toe te passen in jouw dagelijkse levensstijl. Denk hierbij aan de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en (goede) vetten.

R

Bootcamps

24Seven geeft bootcamps in Purmerend, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Weesp en Almere. Tijdens de challenge mag je voor € 35 onbeperkt meedoen aan onze bootcamps.

R

Online community

24Seven heeft op facebook een online community waar ervaringen, recepten en tips gedeeld worden. Zo word je extra gemotiveerd en sta je er niet alleen voor!

Lifestyle

20% beweging

80% voeding

100% gedrag

Je elke dag uitgerust, fit, positief en gezond voelen. Dat wil toch iedereen? Helaas staat voor veel mensen het drukke leven in de weg van een gezonde levensstijl. Maar dagelijks bewegen houdt juist lichaam en geest gezond.

Wij weten dat het niet makkelijk is om je levensstijl aan te passen en om bepaalde patronen te doorbreken. Ook wij als team hebben ondervonden hoe zo een omslag in je leven kan zijn, en met succes!

20% bewegen

Bewegen geeft een fit en energiek gevoel en helpt bij het vergroten van de algehele belastbaarheid, verbeteren van de mobiliteit, kracht, stabiliteit botten, spieren en gewrichten. Verder zorgt het ook voor ontspanning en minder stres en een vergroting van het zelfvertrouwen.

 

80% voeding

Wij werken aan een juiste balans in eiwitten-koolhydraten-goede vetten, voldoende water en structurele eetmomenten. Met als doel een gevarieerd en uitgebalanceerd voedingspatroon

Het maakt niet uit of je doel afvallen, aankomen van spiermassa of meer energie is. Als je voeding uit balans is, dan is je lichaam ook uit balans. hierdoor kunnen er verschillende klachten optreden zoals bijvoorbeeld; over-of ondergewicht, snack-snaai behoefte, onrustig slapen, slechte spijsvertering, verminderde concentratie.

 

100% gedrag

Vaak weet je heel goed wat je zou moeten doen om je doel te behalen, maar lukt het niet om jezelf ertoe te zetten.

Bij 24Seven krijg je 1 op 1 coaching om jouw patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren. Wij fungeren als een stok achter de deur en hebben wekelijks een fysiek contact moment om jouw voortgang te evalueren.

Wij slepen je door de motivatiefase heen naar een blijvende levensstijl met levenslang resultaat.

Wij streven naar lange termijn resultaat, zonder terugvallen.
Geen kuur of dieet, maar een verandering in lifestyle.

Jouw doel behalen en behouden!

 

Ben je het diëten zat?